It's on again

Publicerad 2014-11-28 03:30:09 i Mat, Träning,

Idag bestämde jag mig för att testa mina benhinnor och se om dom har förbättrats något efter nästan 2 veckors uppehåll. Förra veckan tränade jag ju inne just för att spara på benhinnorna. Så dagens runda var första på ett bra tag. Det kändes i kroppen, känns som min kondition blir sämre för varje dag som går haha, borde vara tvärt om! Men fick ändå till en hyfsat bra runda, och fick inte allt för ont. 

Innan jag gick ut regnade det väldigt mycket så jag klädde på mig en regnjacka och drog en keps på huvudet för att slippa få regn i ögonen. Regnade det något på min runda då? Nej! Så hade alldeles för mycket kläder på mig, hatar det! 


Efter rundan åt jag lunch som bestog av massa blandat haha. 



Ben och rumpa

Publicerad 2014-11-21 06:55:57 i Mat, Träning,

Idag stog ben och rumpa på schemat för min hemmaträning. Med hjälp av en golvmopp och en mjölkdunk fixade jag ett riktigt bra pass. Hade en bra känsla genom hela passet :) 

Passet innehöll till exempel: squats, bulgariska utfall, hipthrusts, sumosquats, jumping jacks, vadpress med flera. 

Efter passet åt jag sushi bestående av fullkornsris, morot, avocado och gurka till lunch. Även en liten dessert i form av Chiapudding med smak av choklad och jordnötssmör. Mums! 



Hemmaträning

Publicerad 2014-11-18 23:47:34 i Träning,

Har bestämt att denna vecka ska jag fokusera på träning med kroppsvikt hemma på golvet. Har dock använt mig av två mjölkdunkar i visaa övningar. 

Så igår tränade jag rygg och axlar med blandade övningar så som: rygglyft, stående rodd, militärpress m.fl. 

Idag fokuserade jag på mage och bröst och körde små cirkelträningar med 2-3 övningar i varje. Självklart innehöll passet min favorit: Russian Twist, men även plankan, fällkniven, "bänkpress" med mjölkdunkarna, situps, armhävningar m.fl. 

Imorgon tänkte jag fokusera på ben och hoppas på att kunna genomföra ett pass utan att förvärra min sträckning i vadmuskeln hehe. 

Tränade i min "kroppsstrumpa" idag 😄

Veckans rundor

Publicerad 2014-11-16 21:54:54 i Allmänt,

I tisdags skulle vi hikea upp för Cobble Hill Mountain men vi fick avbryta efter typ 1 km för att Luka klagade på att han hade ont i magen, snarare att han inte orkade gå haha. 

Onsdag och fredag gjorde jag rundor med blandat PW och jogg. Även om jag inte kände mig helt bra i benen så kändes det lätt att springa och det är ju positivt :) 

Igår hikeade vi CHM igen, hade överskottsenergi som jag inte har nån aning om vart den kom ifrån haha. 
Iallafall, på vägen ner lyckas jag trampa snett och sträcka nån muskel i vaden haha. Men kunde fortsätta ändå :) 





Intervaller med onda ben

Publicerad 2014-11-07 04:52:13 i Träning,

Är så otroligt trött på att aldrig kunna genomföra en runda utan att få ont någonstans eller få sjuka skavsår utan anledning. 

Trodde jag gjorde ett bra köp med dom nya skorna men icke sa nicke. Får jättejätteont i vaderna fast längre ner mot foten. 

Tänkte att det kanske va för att dom va för stumma i sulan. Så idag testade jag att köra med mina "gamla" skor för att se om det vart någon skillnad. Det var det, fick inte ont lika snabbt och lika mycket. Kan bero på att jag fortfarande va öm sen senste rundan med dom nya. 

Iallafall så gjorde jag 100stegsintervaller idag. Samtidigt som det gjorde om i benen så kändes det ändå ganska lätt att springa av nån anledning. Så det va ju positivt! :) 

Nu återstår att se om det blir bättre igen av att jag börjar använda mina "gamla" skor. Ska skippa dom nya ett tag och se. 

Mina gamla skor (köpta i mars) som ger mig sjuka skavsårsblåsor på insidan hälen ner mot sulan. Vet knte varför. Det enda som hjälper är om jag alltid har compeed på när jag använder dom... Inte direkt ekonomiskt... 


Efter rundan satt jag i solen på altanen med fötterna i högläge ;)

Drömsmoothie

Publicerad 2014-11-04 18:20:11 i Recept,

Har hittat min absoluta favoritsmoothie! En lätt, fluffig smoothie med smak av jordgubb, mango och vanilj. Så denna startade jag min morgon med: 

1 stort glas: 

100 g fryst mango
100 g frysta jordgubbar
0,5-1 skopa vaniljproteinpulver
1,5 dl vatten

Micra mangon och jordgubbarna i ca 1-1,5 min så att dom inte är djupfrysta.
Häll alla ingredienser i en mixer och mixa tills alla bitar av mango och jordgubbar är borta. Mixa lite extra för att få en fluffig smoothie. Häll upp i ett stort glas. Drick! 


MUMS! 

Gårdagens roliga hike

Publicerad 2014-11-03 17:50:47 i Träning,

Igår va jag, Susanna och Susannas vän Joyce och hikeade upp (och ner) för Cobble Hill Mountain. När vi skulle gå neråt igen började Joyce att skutta ner, typ små indianhopp. Till slut fick hon mig och Susanna att skutta vi med. Så vi skuttade ner för hela Cobble Hill hahaha. 

Träning är så mycket lättare om man har kul. Lever fortfarande på hur kul vi hade. Vill bara dit igen haha. Så borde det va efter varje träningspass man gör. Vilken form det än är :) 


Träningsvärken i höfterna och vaderna idag är inget jag njuter av direkt haha men kul hade vi! 
Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela