Sista gången på pole dance-kursen

Publicerad 2016-06-13 06:18:57 i Träning,

Igår var det sista gången på pole dance-kursen. Buhuu... 

Jag har verkligen hittat en träningsform som är såå rolig. Jag ska verkligen sträva efter att träna kroppen hemma nu under sommaruppehållet så att jag kan klara av vissa övningar ännu bättre till hösten. För till hösten ska jag boka in mig på Nivå 1 - Fortsättning! Helt klart! 

För det kräver en hel del magmuskler och biceps för att kunna ta sig upp på stolpen på ett snyggt sätt och även att komma högt upp utan att hoppa. För hoppar du upp kan du förstöra ryggen. 

Här är jag igår på kursen när jag gör en crusifix. För igår fick vi börja klättra upp lite på stången. 


Pole Dance och dubbelpass med Mimmi

Publicerad 2016-06-07 07:11:23 i Träning,

I söndags var det dags för Pole Dance igen. Hade en jätterolig lektion där jag faktiskt klarade massor + att vi fick sitta på stolpen. Många av dom andra va lite rädda, men jag bara klättrade upp som om jag gör det där varje dag haha. 
Klarade av Fireman cross ankle i båda varven + dip and lift spin i båda varven utan att hålla i ytterhanden + fick till martinispinn 1 gång i ena varvet haha. 

Igår stack jag och Mimmi till gymmet, dels för att gå på yoga men också för att gymma innan yogan. På gymmet körde vi mage och rygg. Mimmi visade mig lite nya övningar hon brukar göra. 

En bild på mig och Mimmi när vi tog årets första dopp i söndags! 

 
Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela