Morgonyoga

Publicerad 2016-04-28 08:46:39 i Träning,

Idag råkade jag ställa klockan en timme för tidigt och märkte det inte förens jag stog och väntade på bussen till jobbet. Så jag gick hem igen och gjorde yoga. Tog med ganska många av dom övningarna vi gjorde igår på friskis. Kul med variation. 
Så nu är jag redo för en jobbdag och en fullspäckad eftermiddag! 



Yoga på friskis

Publicerad 2016-04-27 20:10:03 i Träning,

Idag var jag på yoga med mamma på friskis. Ett annat sorts pass än det jag va på för några veckor sen. Detta var välsigt lugnt fast med mer statiska övningar som va jobbiga när man skulle hålla still länge. 



Styrkebanan på skutberget

Publicerad 2016-04-23 20:47:48 i Träning,

Idag började jag morgonen med yoga och testade gränserna lite i min vighet. Gick upp i brygga men testade att flytta in fötterna och händerna lite för att få en smalare krökning på ryggen, det gick några centimeter men det va jobbigt haha. 

Senare på efm åkte jag och Marcus till skutberget och körde 5km banan med styrkeövningar. Dom har skyltar uppsatta lite då och då som man ska göra, tex. rusha, upphopp, armhävningar etc. 
Jobbigt, men roligt att leka runt lite med övningar, jogga lite, rusha lite m.m. 




Promenad med Ebba och Charlie

Publicerad 2016-04-21 06:37:28 i Träning,

Igår åkte jag hem till Ebba efter jobbet och vi gick på en promenad. Dock hade vi Charlie med oss så det blev inte riktigt något supertempo haha. 

Men det va skönt att komma ut på en promenad och att prata av sig med Ebba. 

Charlie 

Många pass

Publicerad 2016-04-15 06:23:53 i Träning,

Min tanke med den här bloggen är att ha en träningsdagbok för mig själv. Så meningen är att jag ska blogga varje gång jag tränar. Men så har det inte blivit senaste tiden haha, har haft mkt annat att tänka på. 

Så att, sen jag bloggade senast så har jag hunnit med: 

Några vilodagar.

I måndags gjorde jag yoga 

Onsdag blev det backintervaller med Bettan. Vi körde 5 vändor. Jag va helt död efteråt! Ingen kondis över huvudtaget! 

Igår var Amanda här så vi tog en PW. 

Idag blir det lite av en ofrivillig vilodag då jag inte över huvudtaget har tiden. 

Men på't igen på lör mellan ev. jobb och tjejmiddag. 
Tänk om man alltid kunde se så smal ut som man gör direkt man gått upp på morgonen... 


Mitt första riktiga yoga-pass

Publicerad 2016-04-07 22:55:48 i Träning,

Idag var jag, mamma och Helen på ett yogapass på friskis. Riktigt kul att gå på ett pass lett av nån annan. Massa nya poser att ta med mig hem och baka in i mitt eget yogapass. Även viktiga saker att tänka på i vissa poser jag redan gör men som jag knte tänkt på tidigare. 

Det enda jag störde mig på var att jag kände inte samma lugn som jag gör hemma, instruktören va inte så lugnt på rösten som jag hade föreställt mig + nytt att ha massa folk runt sig. Men men det är absolut något jag skulle vilja göra igen! Typ föera gånger o veckan! Haha. 



Backintervaller och poledance

Publicerad 2016-04-06 07:28:17 i Träning,

I måndags körde jag backintervaller för första gången på jättelänge, det märktes för det gick sååå dåligt! Dock va den backen jag körde i nu mkt brantare än den jag brukar köra i så det berodde nog lite på det. 

Igårkväll blev det ett spontanbesök hemma hos Stina där hon hade lite privatlektion i poledance för mig. Det är såå roligt och jag längtar till efter sommaren så jag fort som blixten ska anmäla mig till en kurs eftersom att jag inte fick en plats nu i vår.  Men det gör ju inget att tjuvträna lite hos Stina ibland hehe. 

Ikväll blir det backintervaller igen fast denna gången tillsammans med Bettan. Får se om det går bättre. 



en väldigt konstig bild på mina nya skor 

PW + yoga x2

Publicerad 2016-04-03 22:31:36 i Träning,

I torsdags var jag ute och gick i mina nya skor. Yey! När jag kom hem sen så gjorde jag yoga och strechade. 

Idag var jag och Bettan ute på en PW, hon visade mig en runda som jag inte gått förut, den kommer jag avsolut gå igen. Upp till uni, ner till välsviken, brevid motorvägen och sen under den upp mot basungatan och sen hem igen. 4,3 km var den, ganska lagom lång tycker jag. 
När jag kom hem gjorde jag yoga, men idag hade jag ingen motivation och kunde inte slappna av fullt ut så det blev bara 15 min. Menmen bättre än inget. 

Nu på kvällen har jag sökt runt på instagram på yoga-bilder så nu är motivationen på topp igen! 






Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela