Dålig uppdatering här

Publicerad 2017-10-30 06:48:21 i Pole Dance, Träning,

Här har det blivit ganska dålig uppdatering senaste tiden men nu har termin 2 börjar på FLOW så nu ska jag börja skriva varje träning här igen. 

Förra veckan var det alltså dags igen. På onsdagar har jag pole-styrka vilket innebär att vi gör styrkeövningar på stolpen och som gör att vi blir bättre på pole.

På torsdagar har jag nivå 4 igen fast med en ny instruktör och det ska bli kul. Tror hon kan va jättebra. Inget fel på min förra men ändå kul att ha olika för att kunna lära sig tips o trix från olika. 

Så i torsdags på lektionen tränade vi mycket på Brass Monkey och till slut satt den! Yey! Sen började vi lite på koreografin, en snurrkombo vi ska ha med. Dock innehåller den en av dom snurrarna jag har svårt att få till snygg, back spin. Vilket är lite tråkigt för jag hatar när jag inte får till trixen/snurrarna ordentligt. Men dt är bara att öva och öva. + sätta tejp runt högerhandleden för får brännmärken där av den snurren. 
Koreografin kommer nog bli skitrolig men ganska fartfylld, vi har valt en ganska fartfylld låt. Single Ladies - Beyonce

Igår söndag tränade jag lite pole hemma i vardagsrummet. Det var länge sen, insåg dock att det är inte jättekul att träna själv för man får noll inspiration haha. Gjorde lite styrkeövningar, butterfly och lite spinny sen strechade jag spagaten. Ändå skönt att få till en till träning i veckan så att man kanske kan utvecklas ännu snabbare. 
(null)

Promenad och stretch

Publicerad 2017-10-04 21:59:45 i Träning,

Idag gick jag en promenad runt välsviken och in på Coop medans tvätten tvättades. 

Passade på på förmiddagen när det ändå skulle vara fint väder. Nu spöregnar det haha. 

Sen åkte jag och Elin på stretch som vanligt på onsdagar. Det gick sådär för mig. Det kändes som att jag kom ganska långt ner men det gjorde extra ont idag + fick kramp ibland. Men märkte iallfall att jag har blivit jämnare på båda benen nu. Om inte tillochmed bättre på "fel ben". 

Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela