Morgonpromenad

Publicerad 2014-05-21 09:23:38 i Träning,

Inte svårt att gå ut och gå på morgonen före frukost när det är såhär fint väder. Dock tog det emot lite på grund av träningsvärken sen gårdagens köttiga benpass. Men vad gör det? Man ångrar aldrig en work out! Haha. 




Leg day

Publicerad 2014-05-20 20:35:04 i Träning,

Köttade mig igenom ett riktigt ordentligt benpass idag på gymmet. La till några nya övningar i programmet vilket kommer innebära världens träningsvärk imorgon och typ 5 år frammåt känns det som nu haha. 

Insida lårpress-maskinen är en av mina favoritmaskiner på gymmet. Vet inte varför men iallafall. Tog ett nytt personligt rekord i den idag vilket gjorde resten av passet grymt roligt! 
Enda nackdelen med mitt gym, kan jag tycka, är att det inte står vikter på maskinerna utan bara 1,2,3.. osv. På ett sätt kan det vara bra för då sätts det inte lika stor press på en men jag vill veta vad jag tar! :( 




Dagen är avklarad

Publicerad 2014-05-19 22:22:24 i Allmänt, Mat, Tips,

Min juice cleanse är avklarad. En hel dag med endast juice som "mat". 

Jag gjorde alla 5 juicerna imorse, hällde upp och hade dom i en kylväska i bilen under dagen. Plus att jag alltid hade vattenflaskan redo. Har bog aldrig druckit så mycket vätska på en och samma dag som jag gjort idag och jag har bog aldrig kissat så många gånger heller haha. 

Mina juicer bestog av: 

2 gröna: 
granny smithäpplen
gurka
spenat
apelsiner
lime
ingefära 

2 gula: 
apelsiner
mango (fryst) 
ananas
äpplen
ingefära
citron

1 röd: 
rödbeta
morot
apelsin
jordgubbar 
citron
ingefära

Såhär i efterhand insåg jag att jag nog inte skulle haft ingefära i ALLA juicer, för smaken av ingefära tar över nått extremt så då känner man knappt någon annan smak. 
Citron/lime är bra att ha i för då minskar det risken att juiceskummet blir lite brunt av äpplena. Plus att det är gott också.
Det gäller att vara förberedd på att man kommer va väldigt seg under dagen och speciellt på eftermiddagen och kvällen. För det tar mer på kroppen än vad man tror. 
Jag har även fått huvudvärk som har kommit lite då och då under dagen, inte jobbigt mycket men jag hade ju gärna skippat den :) 

Smart som jag är kom jag på den briljanta idéen: Jag bakar macarons. 
Det va sjukt jobbigt att känna lukten av macaronsen osv. men det gick. Jobbigare va det sen att sitta brevid familjen när dom åt god paj och sallad pch jag satt där med min petflaska med grön juice i. 

Längtar tills imorgon och till frukosten :D 
Nu ska jag sova bort tröttheten jag skapat under dagen haha.



Juice Cleanse

Publicerad 2014-05-18 20:43:59 i Mat,

Imorgon är det alltså dags för min juice cleanse. Jag är så sjukt taggad! 

Juice Cleanse innebär alltså att jag bara ska dricka juice hela dagen. Ingen fast föda, bara frukt och grönsaksjuicer. Kommer variera mina juicer och dricka gröna, gula och röda juicer med olika ingredienser. 

Detta är några av mina ingredienser: 
Återkommer med ingredienslista imorgon. 

Fint väder = bra humör = personbästa

Publicerad 2014-05-14 21:33:21 i Träning,

Efter jobbet idag va det så fint väder att jag trotsade tröttheten för att springa och gå ut och gå en stund. Det resulterade i personbästa. Siffrorna håller jag dock gör mig själv hehe. 

Har planerat att köra Juice-Cleanse på måndag. Kommer självklart blogga om det då :) Är så sjukt taggad på att testa det faktiskt! Har komponerat ihop 3 olika juice-recept som jag kommer gå efter, en grön juice, en gul och en röd. 
Tycker måndag kan komma nuuu! 





Citat

Publicerad 2014-05-08 12:05:43 i Allmänt, Mat,

HIttade det här citatet på Top Mmodel-Kevins blogg och tyckte verkligen att det va grymt! Det är tänkvärt. Va tvungen att dela med mig av det för er fåtal som läser den här bloggen haha. Printscreenade det från hans blogg:
 
 

Chiasylt

Publicerad 2014-05-08 08:30:40 i Recept,

När man får cravings efter sylt på gröten men inte vill äta den köpta söta sylten som står i kylskåpet kan man göra sin egen på bara några minuter. 

Här kommer mitt recept som räcker till ca. 3 portioner gröt:

2 dl frysta bär (hallon eller blåbär passar bra till just det här receptet)
0.5 dl vatten 

Låt koka upp och koka i nån minut. Tillsätt: 

1 msk flytande honung
2-2.5 msk chiafrön

blanda ordentligt och koka i nån minut till. Låt svalna, häll upp i en burk och förvara i kylen. Superenkelt och supergott! 
Den här satsen blev 50/50 hallon och blåbär, för blåbären tog slut :( Annars är ju blåbärssylt det godaste! 

Träningsvärk är bästa värken!

Publicerad 2014-05-07 08:20:35 i Träning,

Igår hann jag med att sticka till gymmet mellan skolan och kvällens föreläsning. Det va ett tag sen jag va på gymmet nu och har haft sån sjuk träningsmotivation under veckan jag har haft ont i halsen, så det va kul att äntligen komma iväg. 

Väl där valde jag att köra ett helkroppspass för att mjukstarta lite efter uppehållet. Men köttade på rätt bra på själva passet, nästan hela passet bestog av superset på alla övningar och det va jobbigt. 

Det märks även idag för usch va ont jag har haha och då har jag inte ens gått upp ur sängen ;) 



Börjar känna mig lite nöjd över resultaten förbättrats. Lite i taget. 
Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela