Dagens träning

Publicerad 2014-10-30 05:02:00 i Mat, Träning,

Idag var det fint väder här i Mill Bay så passade på att gå ut på en powerwalk längs vattnet. Hade tänkt att hå på stranden först för att öka jobbigheten eller hur man nu ska säga. Men så fanns det ingen strand, det va så hög flod att HELA stranden var borta. Haha jaja, fick bli att gå på vägen istället. 
 

Det brukar vara strand där nedanför gräset haha. 
 
När jag kom tillbaka fortsatte jag att träna lite ute på altanen. Körde bara några basic övningar. Brukar alltid köra mina övningar 10-12 reps, 3 sets och kort vila mellan. Men idag testade jag ett annat upplägg bara för variationens skull. Så det blev ett till set och med lite längre vila mellan. Fujnkade helt okej även om jag nog mer är den som köttar igenom passet snabbt isället för att slösa massa sekunder på att bara sitta/stå ;)
 
4x12 Situps med armarna pekande horisontellt rakt fram
4x24 Russian Twist med en mjölkdunk på ca 4 kg ( á la "man taget vad man haver-stilen")
4x12 Push ups på knäna
4x12 Bicepcurl med mjölkdunken i handen
 
Sen åt jag lunch bestående av kokta ägg, kål-sallad och en mandarin. MUMS!
 


 

New shoes

Publicerad 2014-10-28 04:37:28 i Allmänt,

Eftersom att jag av någon anledning får skavsår utav mina Nike Structure fast dom inte är så gamla så har jag nu skaffat nya. Insåg att det blir typ billigare att köpa ett par nya än att shoppa loss i Compeed-hyllan haha. 

Har haft Nike i så många år nu för att det är det jag vet funkar för mina konstiga fötter. Men på affären fick jag hjälp, så vi hittade ett par riktigt sköna New Balance-skor. Enligt honom passar New Balance ännu bättre på min fot an Nike haha.

Jag har märkt att New Balance-marknaden är mycket större här än i Sverige. Kanske därför jag aldrig har testat dom i Sverige. 

Det jobbigaste nu är att mina nya skor har helt fel färgkombination för mina träningskläder hahahahah. Men men en anledning att köpa lite nya träningskläder ;) ;) ;) 



Man tager vad man haver

Publicerad 2014-10-23 23:43:36 i Allmänt,

Idag kände jag för att träna lite mer än att bara gå ut och gå som jag har gjort dom flesta andra dagarna här medan barnen är i skolan. 

Idag värmde jag upp med lite backintervaller upp och ner för gatan och sen gick jag in och gjorde magövningar och lite annat. Men när man inte har några hantlar eller så så får man va lite påhittig, så idag använde jag mig av mjölkdunken eller vad man nu ska kalla den haha. 


Sen åt jag lite lunch bestående av ägg, knäckebröd med vitlöksost och kål-sallad från gårdagens middag.



 

Out of breathe

Publicerad 2014-10-18 20:59:41 i Träning,

Idag började jag, Susanna och hennes väninna morgonen med en hike upp (och ner såklart) för Cobble Hill Mountain. Haha asså för tillfället, efter en sommar och höst med väääldigt mycket mindre träning än i våras, så är jag inte direkt i nån toppform. Uthålligheten finns inte och jag va totaldöd redan efter halva vägen. Kunde knappt andas hahaha. Men jag gjorde det iaf och när man kom upp och såg utsikten va det totally worth it! 


Tror detta kommer göras fler gånger. så joppas på förbättring haha. 

Står still

Publicerad 2014-10-16 03:44:08 i Allmänt, Träning,

Nu va det längesen igen... Dålig på att uppdatera här asså... 

Har iaf varit och tränat på Elevation Place i Canmore 2 gånger under min vistelse i den staden. Har även varit på en liten hike med Maja upp till en sjö i bergen. 

Och nya träningskläder har jag köpt! Byxorna är sååå sköna att gymma i! 
Köpte matchande linne och byxor bara för att det va kul haha ;) 


Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela