Dåligt minne men ett kul tabata-pass

Publicerad 2017-11-22 21:45:36 i Pole Dance, Träning,

Alltså är så dåli att skriva här. 

Idag var jag iaf på pole-styrkepasset och idag körde vi ett tabatainspirerat pass. Det va jobbigt men jättekul och det som förvånade mig mest var att jag lyckades göra TVÅ upp och ner i spinny pullups istället för en halv (bara ner och sen inte orka upp igen) sååå glad över det!! 

(null)
Kanske hade något att göra med denhär sockerbomben som jag drack hos elsa innan träningen hahaha

Promenad med Bettan

Publicerad 2017-11-03 23:15:34 i Kondition, Träning,

Bettan är i Karlstad denna helg och vi passade på att riva av 1,5 timmes promenad för att prata av oss om allt mellan himmel och jord. 

Det va faktiskt väldigt skönt ute, luften kändes frisk och det va skönt att komma ut. 
(null)
Raka vägen in i duschen sen på med pyjamas, göra lite mat och sen äta godis. 

Ny pole-outfit

Publicerad 2017-11-02 22:31:31 i Pole Dance, Träning,

Igår var det pole-styrka på schemat, inget speciellt så, bara massa braiga styrkeövningar! 

Idag fick jag ett meddelande av min instruktör att mina nya pole-kläder från Bad Kitty hade kommit. Blev genast SJUKT peppad på att träna fast jag heela dagen på jobbet gått runt som en zombie. 
Träningen gick sådär tyckte jag nog ändå, allt kändes tungt och hade dåligt fäste i typ allt. Det enda som gick jättebra var en snurr combo vi ska ha med i koreografin som jag förra veckan verkligen inte fick till snyggt. Men idag gick det. Det är alltså carousel spin — till back spin — till front stag spin. har alltid haft/har så svårt för ingången till backspin, även om man har en anna snurr före eller inte. Men idag gick det och det berodde nog mycket på att jag hade den smalare stolpen så jag fastnade inte så mycket med handleden som jag alltid gör annars så kunde ta mer sats in i carousel spinnen.  (null)

(null)

Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela