Strech-onsdag och pole-torsdag

Publicerad 2017-08-31 22:27:15 i Pole Dance, Träning,

Igår var det dags för strechkursen igen. Så kul och jag lääängtar tills dessa 8 veckor har gått för jag tror faktiskt att jag kommer kunna vara helt nere på iallafall ena benet i spagaten. Wiie! 


Idag va det dags för pole. Var sjukt otaggad innan pga dålig dag/efm. Men det ändrades snabbt när jag får göra det jag älskar: POLE! Vi fick köra lite cupid, catepillar, grodan och några snurrar. 

Avslutade med lite magövningar i tabata - usch säger jag bara haha sååå jobbigt! Men det är ju såå bra! 

Börjar känna att magmusklerna kommer fram lite mer nu. Dock är det långt ifrån där jag skulle vilja vara. Tror dock att jag behöver sluta äta allt gottis om jag ska komma dit haha. 

Springtur med Hennie

Publicerad 2017-08-27 21:08:44 i Kondition, Träning,

Idag tog jag med Hennie ut i skogen på en promenad och springtur. 


Sprang lite när jag ville mest så totalt kanske jag sprang typ hälften av rundan. Alltid något känner jag haha. Det va iallafall skönt att komma ut och skönt att få upp lite flås. 

Den senaste veckan har jag känt att jag har börjat tänkt så sjukt mycket mer på att aktivera magen, om jag så är på jobbet, går från bilen, plockar/grejar hemma eller vad som helst. Superbra! Hoppas att det ska ge nån form av effekt. 

Har börjat lyssna på träningspodden med Jessica Almenäs och Lofsan. Superbra podd och jag blir sjukt peppad av den!! 






Två pass igår

Publicerad 2017-08-25 08:53:57 i Kondition, Pole Dance, Recept, Träning,

Igår blev det två pass gjorda. Först en PW i regnet med Olivia på Skutberget. 


Sen på kvällen va det dags för första klassen på nivå 4. Så kul! Trodde jag skulle ha svårare att klara av det men det gick skitbra! Dock är ju choppern fortfarande ett problem så får ta lite hjälp eller alternativt gå upp genom sitswitchen. 

Vi fick göra outside leghang + en variation, lite supermanvariationer och lite olika snurrar. Superkul! 

När jag kom hem gjorde jag en hälsosam chokladshake. Den blev supergod! Här kommer receptet: 


1 dl skalad och hackar zucchini
2-2,5 dl valfri mjölk (jag körde sojamjölk för det va vad jag hade hemma) 
1 tsk kakao
1 tsk macapulver
0,5 tsk vaniljpulver 
2 skalade, urkärnade dadlar

Mixa allt och toppa med kakaonibs. Drick direkt

En bra dag

Publicerad 2017-08-23 22:43:31 i Pole Dance, Träning, Yoga,

Idag har varit en bra dag rent träningsmässigt. 


Jag och Pernilla va ute o gick i 1h och 40 min runt lunchtid. Superskönt väder och jätteskönt att vara ute och gå så länge. 

Sen på kvällen var det dags för första klassen på strechkursen jag har bokat in mig på denna terminomgång. Vi körde lite strech för bröst/bröstryggen i början och sen övergick vi till spagat/splitstrechningar. Man fick lite inte höfterna eftersom dom inte riktigt är vana att stretcha så pass länge i samma position. Sen tog vi lite förebilder för att se om det blivit någon skillnad sen när kursen är slut om 8 veckor. 

Och det ska det banne mig bli! Jag ska stretcha minst 1 gång till hemma i veckan! Typ framför tvn eller nått! Perfekt ju istället för att ligga o bli stel i soffan haha. 

Imorgon är det dags för första klassen på nivå 4 och jag är faktiskt ganska nervös. Men det kommer nog gå bra! Min instruktör vet ju vad jag klarar av och inte med min rygg osv. 

Så här är mina bilder på hur det ser ute före. Hoppas verkligen på skillnad och allra HELST att jag kommer ända ner i slutet av kursen iallafall på mitt "braiga" ben hehe. Mina ansiktsuttryck kan förklara hur det känns att pressa lite extra för bildens skull hahaha. 

Några rundor på Gubbholmen

Publicerad 2017-08-20 21:47:50 i Kondition, Träning,

Idag mötte jag Bettan vid Gubbholmen för några vändor intervaller. Vi hann 3 varv innan det började spöregna oh vi fick springa till bilen. 


Menmen kom ut och rörde på oss en stund iallafall! 

Blöt ända in på trosorna hahaha

Ryggpass på gymmet

Publicerad 2017-08-19 16:15:46 i Gym, Träning,

Idag blev det snabbt ryggpass på gymmet efter jobbet. Phew, va svettig redan när jag kom dit pga 30+ grader på jobbet, sen va det supervarmt inne på friskis och så körde jag rätt snabba set för att det stängde inom en kort stund. 


Körde mycket latsdrag, både breda och smala, stående enhandsrodd, statiska ryggövningen 3x45 sek, rygglyft, axel-rörlighet och lite strechning. 

Va helt skakis efteråt haha. Nu blir det en sen lunch och en dusch sen är del helg på riktigt! 

Privatlektion 2 & 3

Publicerad 2017-08-17 07:45:20 i Pole Dance, Träning,

Har ju även under dom senaste veckorna haft privatlektion nr. 2 & 3. 


På dom fick jag göra t.ex Butterfly, Cupid, Grodan, Longsit uppochner, Några olika spinnyvarianter till hidhold och även träna mer på klättring-sitswitch-hiphold-crucifix 

Det har varit jätteroligt och ha haft privatlektioner och det har varit väldigt givande också. Ska absolut ta fler nån gång mitt i terminen när jag har pengar till det. 


Pw med bettan

Publicerad 2017-08-17 07:38:59 i Kondition, Träning,

Igår kom Bettan till jobbet när jag slutade och så gick vi direkt en PW runt älven. Det kändes i fötterna väldigt mycket att gå 5 km direkt efter jobbet. För jag sitter ju inte direkt still på jobbet haha. 


Men ändå skönt att komma ut i det fina vädret och att umgås med Bettan. 

Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela