Nike-addict

Publicerad 2014-03-31 21:31:08 i Allmänt, Träning,

Efter skolan idag gick jag direkt till gymmet. Körde mage och rygg men passet blev sådär, men alla pass blir inte bra :) Bara att kämpa vidare :) 

När jag kom hem från gymmet åkte jag och hämtade ut mina nya löparskor. Såååå glad över dom! Nu ska jag bli snabb haha. 


Nike är mitt favvomärke bland skor :D Har haft väääldigt många genom åren, en stor anledning till det är ju för att mina fötter är så konstiga haha, så har insett att man inte ska bryta ett vinnande koncept! Nike + Elin = Bästa kombon 

Vilodag i Örebro

Publicerad 2014-03-30 21:39:13 i Allmänt, Träning,

Idag har min "träning" blivit några timmar på Marieberg Galleria i Örebro. Hur sugen jag än va att gymma eller träna över huvud taget så valde jag att åka till Örebro istället. Kanske skönt för höfterna att vila lite efter 3 dagar i rad av snabba/långa powerwalks i ganska dåliga skor. Längtar verkligen tills jag får mina nya skor hemskickade och jag har gått in dom så att jag kan ge mig ut på en låååååång promenad igen hehe. 
 
imorgon blir det gymmet efter skolan, första gången på hur länge som helst känns det som. Har dock beslutsångest över vilka muskelgrupper jag ska köra haha. 
 
 
 

Låter klyschigt

Publicerad 2014-03-28 14:49:24 i Träning,

Idag blev det 4,5 km powerwalk och cirkelträning för rumpan ala Tabata-style. 

Gick längs älven i solskenet och lyssnade på bra musik och när jag kom hem tog jag ut hantlar och matta med mera och körde ett köttig cirkelträningspass för så gott som bara rumpan ute på altanen i solen. Så otroligt skön känsla. 

Sen åt lag lite mellis, hoppade i duschen, gjorde mig iordning och åt lunch. Nu är jag påväg till skola och sen blir det jobb. 

Snacka om en klyschig förmiddag haha, men det spelar ingen roll. Bra fredagsförmiddag helt enkelt! :D 





Tar vara på vädret

Publicerad 2014-03-27 20:14:21 i Träning,

Idag tog jag vara på solen som lyste och gick ut på en snabb PW istället för att åka till gymmet, har vart taggad sen igår efter jobbet att åka till gymmet och kötta ett benpass. Men kände inte för att gå in på gymmet när det är så fint väder :) 

Gick till och med en annan väg tillbaka för att få sol så mycket som möjligt innan den gick ner ;) 

Slog även nytt rekord idag igen, undra vad där är med mig och mina torsdagspromenader haha :) 



Du är vad du äter - magrutor

Publicerad 2014-03-25 21:18:29 i Mat, Träning,

Läste någonstans på sociala medier "Våfflor är som pannkakor, fast med magrutor" tyckte det va väldigt roligt och dessutom passar det bra in idag. För idag är ju våffeldagen. När jag kom hem hade min familj gjort våfflor som vi åt tillsammans med farmor och farfar. 
När dom låg i magen bytte jag om och gav mig ut i mörkret och blåsten. 

Krigade mig igenom 12 vändor backintervaller, vilket är rekord för mig, och dessutom spurtade jag upp sista vändan för att verkligen krama ut alla krafter i kroppen. Hade Shake it out med Florence + the machine i lurarna och det gjorde verkligen så mycket. Texten i låten peppade mig verkligen dom där sista vändorna! 

Tillbaka till pannkakorna med magrutor, det sägs ju att man är vad man äter, så förväntar mig att magrutorna ska poppa fram under natten! Om det ändå vore så, tyvärr vet man ju bättre haha. 

Jag åt fullkornsvåfflor med turkisk yoghurt och färska hallon! Mums! 


Duggregn och blåst

Publicerad 2014-03-23 18:49:59 i Allmänt, Mat, Träning,

Var ute och gick tidigare idag, min favoritrunda "runt" älven. Det blåste både motvind och sidovind, samtidigt och efter 1/4 av promenaden började det duggregna. Wohoo kände jag men det va ju bara att fortsätta! 

När jag kom hem började jag, pappa och Andreas att tönta oss på köksgolvet. Vi tävlade vem som va vigast, kunde sitta längst i jägarvila och massa andra saker. Känns bra att jag inte ligger så väldigt långt efter två innebandyfreaks som tränar hela tiden haha. 

Har ingen träningsbild men här kommer en på mitt mellis idag: Turkisk yoghurt med lite flytande honung i, toppat med färska hallon. Inte fel, inte fel! :D 



Personbästa

Publicerad 2014-03-20 18:32:47 i Träning,

Har precis varit ute på en powerwalk som gick grymt bra!! Personbästa på tiden! Skönaste känslan i kroppen nu efteråt och även under hela promenaden trots motvind typ halva delen :) 

Hade planerat att gå imorse innan skolan men vaknade på fel sida efter andra natten med dålig sömn så tänkte att det inte är värt det. Stannade i sängen istället och kollade på en serie. Men vad gör det när det gick så bra nu på eftermiddagen! :D




Få mig inte att skratta - det gör ont

Publicerad 2014-03-19 21:10:14 i Allmänt, Träning,

Vet inte hur många gånger jag sagt så idag haha. Träningsvärken från gårdagens mag/rygg-pass är inte att leka med och speciellt inte när bågot är roligt. Det gör så ont att skratta haha. 

Bra är väll det så vet man att man gjort något rätt! 

Idag har det inte blivit många knop gjorda, förutom jobbet. Men imorn tag vi nya tag! Hoppas på att snön håller sig borta från och med nu så att jag kan gå min morgonrunda utan att pulsa fram! 



Promenader innan skolan

Publicerad 2014-03-17 15:44:51 i Träning,

Idag gick jag upp tidigare och gick ut och gick i soluppgången innan skolan. Att gå innan skolan är verkligen jätteskönt. Det är jobbigt när man väl går där och tänker på hur långt man har kvar men när man väl har avslutat rundan, går till altanen och stretchar ute i solen för att sen gå in och äta frukost, det är skönt! Frukosten blir mycket godare dessutom ;)
 
Har bara gjort det på torsdagar innan då jag börjar 10.20 för att inte behöva gå upp när det är mörkt. Men har insett att morgonpromenader även funkar på måndagar när jag börjar 9.30. Så det får bli nya vanor från och med nu, både måndagar och torsdagar. :D
 
 

Alla dagar blir inte bra dagar

Publicerad 2014-03-13 20:36:03 i Träning,

Denna dag som började så bra slutade sjukt dåligt! 

Skulle gymma efter skolan, taggat hela dagen, kommer dit och inser att jag glömt sportbh, hänglås OCH vattenflaska. Så det va bara att åka hem igen. Men när jag kom hem skjutsade pappa mig tillbaka till gymmet så att jag kunde gymma ändå. 

Men hela passet gick superdåligt, dels pga av att mobilen hade för dåligt batteri att jag inte kunde lyssna på musik, så nu sitter jag här på bussen sur, trött och irriterad och utan musik i öronen. 

Min dag gick från superbra till skitdålig! Men jaja, alla dagar är inte bra dagar! 



Startar morgonen på bästa sätt

Publicerad 2014-03-13 08:33:58 i Träning,

Börjar skolan lite senare på torsdagar så igårkväll planerade jag att gå upp tidigare pch hå ut och gå. La fram alla kläder och gick och la mig tidigt. 

Vaknade imorse och bland det första jah ser på mobilen är denna bild: 


Det va som gjort för att peppa mig till max! Gick ut och gick 40 minuter i solen som redan va gansk högt på himmlen och kom sen tillbaka hem. Hemma gick jag ut på altanen och strechade i solskenet och sen gick jag in och gjorde frukost. Underbar morgon! Nu ska jag duscha och sen blir det skola. Efter skolan blir det gymmet! :D 



Frisk = jättebra träningspass

Publicerad 2014-03-11 21:23:53 i Mat, Träning,

Blev frisk snabbare än jag trodde när jag skrev senaste inlägget! Bra det, har inte tid att vara sjuk! 

träningen idag blev grymt bra! Asbra känsla i kroppen såhär efteråt! 

Började med att ta bussen mot stan med Ebba för att sen gå en 5km runda "runt" älven. Sen åkte vi hem till varochen och då körde jag ca 40 min cirkelträning för nästan hela kroppen men mest ben och armar. 
Man kommer långt på några hantlar, en innebandyklubba och en pilatesmatta haha. 

Fick med squats, sumosquats, biceps curl, militärpress, donkey kicks, utfall, rygglyft, rygglyft ned rotation och många fler övningar. 

Åt sedan en stor portion med lite blandat. Men det va verkligen supergott. Två stekta ägg, kokta haricot verts och keso med chillipulver på. Mums! 



Mobba inte min fula "tumnen upp" haha 

Sjuk

Publicerad 2014-03-10 21:26:15 i Allmänt,

Hatar att vara sjuk. Har inte gjort någon form av träning sen i torsdags. 

Hela helgen har bjudit på superväder och vad har jag gjort, varit sjuk och jobbat :( 

Aja, återstår att se när jag blir tillräckligt frisk för att köra igång igen :) 



Dumma skavsår

Publicerad 2014-03-04 19:23:20 i Träning,

Dagens träning fick bli en snabb powerwalk. Dock hade jag tänkt gå längre men vågade inte då jag har börjat få skavsår av mina skor :( Så tänkte att det är bättre att jag gör en kortare och jämnsnabb powerwalk än en där jag måste halta fram andra halvan haha :) 

När jag kom in gjorde jag lite övningar för magen framför hockeyn. :) 



Nykomlingar i garderoben

Publicerad 2014-03-03 19:45:21 i Allmänt, Träning,

Fick hem mitt paket från Activate Apparel idag med två nya träningslinnen. Plus att förra veckan fick jag hem en t-shirt från min kusin Emma som är i USA och spelar basket. 

Träningpepp nu när man har lite nya kläder. Dock är det lite för kallt för att springa i linne/t-shirt fortfarande så hade lite mer kläder på mina backintervaller idag :) 





Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela