PW, pole och yoga

Publicerad 2018-04-17 21:00:10 i Kondition, Pole Dance, Träning, Yoga,

Igår gick jag och Mikaela en PW i kvällssolen och sen mär jag kom hem körde jag lite spontana polegrejer. Lyckades få till en aerial chopper på högersidan och sen gjorde jag extended butterfly själv vilket gick superbra! 

Idag följde jag med mamma på hennes yoga-kurs. Det va skönt, det va länge sen jag var på ett instruktörlett pass.  (null)

(null)

(null)

Promenad i skogen

Publicerad 2018-04-15 16:51:46 i Kondition, Träning,

Igår tog jag och Mikaela en promenad vid Skutberget i solen. Efter det gick vi till bilen och hämtade grillgrejer och grillade vegokorv/biff vid vattnet! Supermysigt

Mördarpass och ett lättare benpasd

Publicerad 2018-04-10 20:53:43 i Gym, Pole Dance, Träning,

Igår hade jag privatlektion igen. Gjorde lite allt möjligt, extended butterfly, början till handspring, flippen, extended till grodan, choppers, brass monkey m.m. 
Sen på slutet blev det ett mördarpass med viktade chrunches, viktade cupid chrunches och sen både fram och bakvänt grepp på chins med gummiband. Var heeelt död och skakig efteråt haha. Jobbigaste träningspasset i hela mitt liv tror jag. 

Idag klrde jag ett snabbt och ganska lätt benpass för hade inte riktigt tiden, men bättre det än inget alls känner jag. 

Men efter mördarpasset igår och träning+ massor av jobb idag så är jag helst slut, gick och la mig innan 20.30 haha  (null)

Egen träning och brunch

Publicerad 2018-04-08 10:23:23 i Pole Dance, Träning,

Igår startade jag dagen med egen träning på flow, vi va jättemånga och det va kul! Jag körde mycket basicgrejer och även lite på koreografin. Körde även chrunches med viktbälten runt fötterna ocv det känns i magen idag kan jag säga haha. 

Efteråt gick vi allihop in till stan och åt brunch. Mums! 
(null)
Printscreen från instastory när jag gör mina chrunches
(null)

Pole-träning och chair dance

Publicerad 2018-04-06 21:33:02 i Pole Dance, Träning,

Igår hade jag poleträning och vi tränade mycket på koreografin och sen gjorde vi outside till butterfly och same side superman. 

Idag hade jag bokat in mig på en workshop med chairdance. Det är så kul men jättesvårt för min kordination haha. Men den är väll bra att träna upp så det är bara att fortsätta öva!  (null)

(null)

Gympapass med mamma och Pernilla

Publicerad 2018-04-01 12:52:31 i Gym, Kondition, Träning,

Idag var jag, mamma och Pernilla på ett gympapass på friskis. Det gick bra men va lite svårt att ta ut rörelserna på grund av min onda nacke och sträckta lår haha (låter som att jag är 100 år)

När jag kom hem till mamma och papp duschade jag och sen åt jag avocadomackor! Mums! 
(null)

Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela