Julavslutning

Publicerad 2016-12-11 22:13:37 i Pole Dance, Träning,

Igår var det julshow/julavslutning på Flow. Jag var med och visade upp vår koreografi. Det va jätteroligt! Gillar verkligen vår koreografi! 


Det va otroligt nervöst men det kändes så mycket bättre efteråt än vad jag trodde att det skulle göra. Så det var bra! Det var även väldigt kul att se vad dom gör i de andra kurserna. 

Idag hade jag min vanliga poledance-träning. Det kändes i kroppen att jag hade gjort det dagen innan haha. Men lektionen va jätterolig! Vi tränade lite på att klättra upp 1 steg och göra olika sit-ar därifrån. Även passage 3 till sit. 

Sen fick vi även testa att göra front hook till backhook, som
innebär att man ska börjar snurra i front hook och sen släppa benet, snurra kroppen och haka i så det blir back hook. Jag klarade det 1 gång på den smalaste stolpen. Det va supersvårt. 
Sen gjorde vi även front hook till chair spin, också supersvårt! 

En dålig printscreen från filmen mamma filma på uppvisningen: 

Träning och självförtroende

Publicerad 2016-12-05 19:38:49 i Pole Dance, Träning,

Nu har jag varit dålig med träningen ett tag, har känt mig lite krasslig på mornarna så har velat ta det lite lugnare. Men iom lite träning så sänks mitt självförtroende märkbart. När jag tränar och håller igång tycker jag om mig spegelbild, men när det är dåligt med träning känner jag mig lätt uppblåst och "tjock" vilket jag inte är, men självkänslan säger så.

Det sämsta är att vi har en kommande julavslutning och uppvisning på Pole Dancen och jag har shortsproblem.. Jag har en jättesnygg topp som igentligen är en bikini som jag vill ha, men den gör sig inte så bra med linne.. Så om jag ska ha den toppen måste jag ha bara den och shorts. Men jag tycker verkligen inte att mina shorts sitter snyggt på mig.. ILANDSPROBLEM!!!

Idag var jag och Bettan ute och gick och innan det provade jag massa olika men vet verkligen inte hur jag ska göra..

Minerna säger hur trött jag blev på detta. Jag beslutade mig för att ta med alla till pole träningen imorgon och låta Elin och Bettan bestämma!

Tripod head stand

Publicerad 2016-12-01 21:19:26 i Träning, Yoga,

Ikväll gjorde jag lite yoga. Hatar mig själv för att jag inte gör det oftare.

Har senaste tiden kännt mig lite halvkrasslig, så har inte blivit mycket träning av något slag.. + jag jobbar väldigt mycket så mina dygn ser ut såhär: sova, jobba, äta, sova osv.

Men ikväll gjorde jag iallafall lite yoga. Men skippade faktiskt allt vad Warrior-poser heter haha för tycker dom är sååå tråkiga haha. Gjorde ett yoga pass med bara snälla och roliga övningar. Sen utmanade jag mig själv också med att träna lite på huvudstående i en så kallad Tripod Head Stand. Det innebär alltså att man står på huvudet och underarmarna så att huvudet och armbågarna bildar typ en trekant. Gjorde mot en vägg denna gång för senast jag skulle göra den i somras välte jag över haha.

Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela