Frisbeegolf

Publicerad 2017-05-30 07:22:00 i Träning,

Igår åkte jag och Marcus till skutberget och spelade frisbeegolf. Vi körde alla 18 hål och det gick jättedåligt för mig haha. Snittade nog 7 slag på varje hål där det igentligen är par 3. 


Men men det va kul ändå och man får sig en ordentlig promenad på köpet. Perfekt! 

Pole och twerk hemma

Publicerad 2017-05-23 07:12:56 i Hemmaträning, Träning,

Igår körde jag ett pass hemma med både twerk och pole i. Äntligen klarar min rygg av twerken igen! 


Gjorde om lite i min koreografi jag gör till Alive med Sia. Testade det några gånger och tror ändå att det skulle bli snyggt. Behöver bara få till finliret. 

Sen testade jag att göra några choppers men slarvade lite i nergången och det kändes i ryggen så slutade direkt för att inte få tillbaka överansträngningen. 

Efter det stretchade jag, mest spagat och split-stretch. 


2 timmars promenad

Publicerad 2017-05-18 20:11:39 i Kondition, Träning,

Idag hämtade Bettan mig efter jobbet och så åkte vi hem till mig och gick ut och gick. Vi tänkte gå ytterrundan runt Kronoparken, men när vi kom ner till motorvägen fick vi för oss att gå på andra sidan om den i skogen och sen gå mot välsviken. Men istället gick vi lite vilse och hamnade ända borta vid Heden och sen gick vi hela vägen runt Alsters herrgård. Så det blev en ordentlig långpromenad som känns i benen nu efteråt. 


Efter la vi oss på balkongen och strechade lite och sen gjorde vi pannkakor. 

Yoga brevid bästa vännen

Publicerad 2017-05-17 21:39:31 i Träning, Yoga,

Idag cyklade jag hem till Elin och gjorde halloumiburgare och yogade. 


Först gjorde vi någea uppvärmningslåtar för att få igång kroppen och bli lute varma. Sen strechade vi insideleghang-strechen ett tag och sen satte vi oss på varsin matta och gjorde yoga. 

Båda två insåg va skönt det va att bara vara brevid varandra och yoga men att man gjorde sktt eget flow med vad man själv kände för. 

Gjorde susen för våra stela kroppar sen gårdagens träning. Träningsvärk i hela kroppen typ haha. 


Första dubbelpasset

Publicerad 2017-05-16 22:49:15 i Pole Dance, Träning,

Som sagt kör jag dubbelpass denna på omgång på pole dancen. Först 1 h koreografi-klass och sen 1,5 timme nivå 3-klass.


Man blir ganska sliten men det är så kul att få göra sporten man älskar i FLERA timmar! Hoppas bara min rygg orkar med det. 

På tal om ryggen tyckte jag ändå att det gick riktigt bra idag. Klarade av att göra flera grodor utan att känna något alls i ryggen. Känns så stor skillnad från bara 2 veckor sen. Så skönt!! 




I did it!

Publicerad 2017-05-15 22:31:04 i Hemmaträning, Pole Dance, Träning,

Idag gjorde jag min första poleträning hemma på flera veckor. Jag har velat vila ryggen mellan träningarna så har avstått från så gott som all träning hemma. 


Men idag ville jag testa kroppen lite inför imorgon. För imorgon börjar nästa omgång och det innebär att jag och Elin har två kurser på samma dag som lappar ihop med varandra till ca 3 h pole. Först en koreografiklass och sen nivå 3.
 

Värmde upp riktigt ordentligt med 5 låtar och körde mycket basic spins i början, då hade jag faktiskt vetekudden runt ländryggen. Varmt och skönt och extra uppvärmt för ryggen. 

Sen gick jag över till att testa lite nya grejer på spinny men fick sluta ganska snabbt för jag blev yr haha. 

Efter det tränade jag tekniken för min klättring och fokuserade på att har pointade tår när jag sätter dit benen + starka ben vid uppgång. 

Sen gjorde jag en cross knee release och insåg att det inte va speciellt skönt för ryggen så övergick till att göra inside leghang och klarade den faktiskt!! Tog hjälp av Marcus då så att han kunde passa och knuffa till den där sista biten upp i choppern. Och såklart för att ta kort på mig hehe. 

Det va kul att ändå kunna göra den nu då jag inte alls kunde ens testa på förra kursen pga ryggen. 

Känner mig redo inför imorn! 

Löpning och stabilisering

Publicerad 2017-05-06 22:00:06 i Kondition, Träning,

Idag när jag kom hem från jobb och uppvisningarna på FLOW (som jag inte va med på..) så va det så fint väder att jag tänkte gå ut och gå. Men när jag väl va utanför dörren fick jag sån energi att jag började jogga istället och det slutade med att jag joggade det längsta jag gjort sen Vårruset förra året! YEY! 


Sen restan av rundan när jag gick så försökte jag passa på att tänka på att stabilisera mig kring höfter, ländrygg och mage. Genom att aktivera magen hela tiden + trycka fram rumpan för att göra så att jag inte gick och svankade. 

Det var iallafall väldigt skönt att komma ut i solen och friska luften! 


Sista twerklektionen

Publicerad 2017-05-03 22:59:26 i Träning,

Idag hade vi sista twerklektionen för denna omgången. Vi fick sätta ihop en liten koreografi själva vilket va väldigt flummigt meen det gick till slut haha. 


Sen fick vi lära oss 2 nya poser, en där man ligger halvt på sidan och en där man står på händerna med fötterna upp på väggen. Hej partytrick ;) Den uppochner va jättesvår! Det blev helt fel i huvudet haha. 



Premiärträning med nya shortsen

Publicerad 2017-05-02 20:43:58 i Pole Dance, Träning,

Idag var det denna omgångs sista träning på pole-klassen. Men en ny börjar om 2 veckor. Det va även premiär att träna i mina nya shorts. Lite ovant med så korta shorts men dom är väldigt sköna! 


Dock är min rygg totalpajad så det va sådär halv roligt på lektionen. Vi fick göra massor av roliga grejer, min rygg klarade 1/3, min vilja gjorde 1/2 hehe. Nu blir det hem och värma vetekudden! 

Körde på en färgglad outfit idag! 

Mina ryggmuskler är bortblåsta

Publicerad 2017-05-01 22:45:29 i Allmänt, Träning,

Idag var jag hemma hos mamma o pappa på eftermiddagen en stund. Jag och Adde började hålla på att latja ute på gräsmattan med att köra huvudstående av olika former. Så roligt att man ändå börjar få till tekniken för det nu. Nu gäller det bara att skaffa sig lite bättre balans när man väl får upp benen. Välter nästan alltid över haha. 


Men nu till saken. Jag blev så trött i ryggen. Nu kan det även ha att göra med att jag och Maja va ute och red igår och jag fick träningsvärk i typ hela kroppen. 

Men mina ryggmuskler är antagligen helt bortblåsta.. Tråkigt! För det krävs ju en del ryggmuskler för att klara av många av tricken vi gör på pole-lektionerna nu.. 

Så får försöka rehabilitera mig nu under sommaren så att jag kan köra igång igen till hösten som vanligt! 



Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela