Simning

Publicerad 2015-01-26 18:26:41 i Träning,

Idag följde jag med Elin till badhuset för att simma. Kul att få lite omväxling och göra något annat och få aktivera musklerna på ett annat sätt. Men är sämst på att simma så fick ont i armar och nacke haha. 

Vi simmade brevid varandra i en tom bana och efter ett tag så simmar en gubbe fram till oss i banan bredvid och säger "Får jag fråga en sak, varför ser man aldrig killar simma bredvid vara dra så som ni gör?" "Jag tycker ser gulligt ut iallfall" Haha så himla rolig gubbe, vi visste typ inte vad vi skulle svara haha. 

Lär ha träningsvärk imorgon iallafall, det är en sak som är säkert. 

Har inga bilder från idag så här kommer en bild från Banff, Canada. Vattnet såg sådär härligt blågrönt ut som man annars bara ser i Medelhavet. Inbjudande att bada men världigt kallt haha.

Veckans träning

Publicerad 2015-01-25 19:34:04 i Träning,

Denna vecka har det inte blivit mycket träning över huvud taget för mig. Har haft massa annat att göra och har inte prioriterat att lägga tid på den. 

I tisdags blev det som sagt ett gympass, torsdag var jag och Amanda ute och gick ca. 1 h och idag var jag och Mamma ute med Hennie i ca. 1 h. 

Så ligger 1-2 pass efter min planering med "100 pass innan midsommar",knns lite surt men som tur är är det ju 18 veckpr kvar till midsommar så jag lär hinna komma ikapp nån gång haha. 


En bild från min och Amandas promenad i torsdags.

Axlar, triceps och biceps

Publicerad 2015-01-20 15:00:42 i Träning,

Idag var jag på gymmet och körde ett pass innehållande övningar för axlar, triceps och biceps. 

Passet innehöll till exempel triceps push down i olika former, bicep curls i olika former, lite latsdrag, hantellyft åt sidorna och rakt fram och axellyftningar. 

Pass 6/100 avklarat ✔️

Lilla jag i spegeln

Uppvärmning för axlarna

Gårdagens dubbel

Publicerad 2015-01-19 22:21:00 i Träning,

Igår körde jag två st powerwalks. Först en efter frukost, sen gjorde jag en färskpressad juice med äpple, apelsin och spenat. Mums! Haha kan låta äckligt med spenat men det smakar inget, man får bara med färgen och alla braiga vitaminer. Tummen upp för spenat! 

Sen på efrermiddagen åkte jag hem till Marcus och då tog vi en powerwalk/jogg tillsammans. En start på min träning mot att kunna springa vårruset i sommar. 





Älskar färgen!! 

Tidig morgon

Publicerad 2015-01-15 13:37:40 i Träning,

Idag gick jag upp vid 6.15 för att packa gymväskan, köra pappa till jobbet och sen åka till gymmet. Vid 7 var jag på gymmet redo att köra. Jag, pensionärerna och någon enstaka person närmare 20 haha. 

Blev ett helkroppspass idag igen då jag känner att jag vill sätta igång kroppen lite innan jag övergår till att fokusera på olika partier. Igentligen gillar jag mer att fokusera på olika partier än att köra hela kroppen. Eftersom då blir inte passet så rörigt. Då kör man den/dom muskelgrupperna man bestämt och så är man klar, istället för att behöva gå runt i cirklar på gymmet och leta upp någon maskin man inte kört.. 

Men idag gjorde jag så gott som vara andra övningar än vad jag gjorde i måndags plus att jag la in några yoga poser i strechningen. Har nämligen börjat med yoga genom en app. Så tänkte göra det varje kväll ett tag och se om något händer. 

Pass 3/100 klart ✔️

...Because it does!


Broddar och snöpulsning

Publicerad 2015-01-14 11:21:59 i Träning,

På förmiddagen idag gick jag ut på en promenad med Hennie. Invigde några av dom nya träningskläderna jag fick i julklapp, fast körde långkalsonger under tightsen haha. 
Tog även på mig mammas broddar på kängorna och det var välbehövligt. Jag kunde gå som vanligt hela vägen. Men på några ställen var det blankis så då valde jag att gå i snön och "pulsa" mig fram. Det är ju ingen meterdjup snö direkt men tillräckligt för att man ska sjunka ner lite och behöva ta i när man går. Plus i kanten för extra hårt arbete bara tycker jag. 

Pass 2/100 gjort ✔️ 

Tröja från HM och tights från ICANIWILL 

100 pass

Publicerad 2015-01-12 19:54:45 i Träning,

Idag gjorde jag årets första gympass. Invigde träningshandskarna jag köpte i Canada och körde ett gött helkroppspass. Började med uppvärmning på cykel och sedan några joggintervaller på bandet.  Körde benpress idag vilket jag inte gjort på nästan 1 år. Sträckte mig riktigt ordentligt en gång när jag körde den så har knappt vågat klra den sen dess. Men idag fick den en plats i passet. 

Anmälde mig även till Fb-eventet "100 pass innan midsommar" så idag är pass 1/100 gjort. 

Svettig, trött och skakig efter passet. Obligatorisk gym selfie ✔️

Mina nya handskar från Adidas. 

Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela