Poleträning HEMMA!!

Publicerad 2017-02-15 22:48:27 i Hemmaträning, Pole Dance, Träning,

Hade första pole-träningen hemma idag med Elin. Så roligt att kunna träna själv och kunna variera vad man gör lite mer på ett annat sätt. Vi gjorde lite back to basics med dip and lifts, backhook, fronthook, body waves osv. och så körde vi även en del spinny. Fick in en cross knee release också hehe. 


ÖVA ÖVA ÖVA! Åh vad jag kommer kunna öva mycket hemma nu! Så kul! 

Print screen från ett filmklipp: 


Många framsteg

Publicerad 2017-02-13 23:01:26 i Pole Dance, Träning,

Dagens pole träning innehöll en del framsteg för min del. Jag klarade shoulder roll (kommer inte ihåg exakt namn), jag var bäst i gruppen på en ny snurr som heter hook and nånting haha kommer inte ihåg vad alla heter längre... men framför allt så fick jag till en cross knee release UTAN någon hand!! Yey! 


Innan träningen idag fick jag även hem min stolpe! Så Elin kom hem till mig och hjälpte mig att sätta upp den, dock gjorde vi lite fel så måste justera det imorgon men ändå, nu har jag en EGEN stolpe!!! YIPPIEE!




Jag älskar att äka skidor!

Publicerad 2017-02-11 19:14:15 i Allmänt,

Andra och sista dagen med skidåkning för denna gången. Har haft så sköna dagar, visst det har varit lite kallt men har inte haft ont någon stans så det har varit superskönt att åka. Känner även att tekniken har suttit mycket bättre än den gjort tidigare, har alltid haft svårt att köra tätare med fötterna och att åka "vanlig slalom" med små svängar. Jag gillar mer storslalom och då blir det även lätt att man har fötterna lite för brett.. Men dessa dagar har det ändå funkat ganska bra. Så det är härligt! 


Skidåkning

Publicerad 2017-02-10 18:06:33 i Allmänt,

Idag var vi ute i backen redan vid 9.15, sen åkte vi ända till typ 15-16 (med lunchpaus) innan det blev för dimmigt att ens se 50 m framför sig haha. 


Ca 10 minus, sjukt dimmigt och frost i håret men sååå härligt! Imorgon hoppas vi på sol! 

Spinny och svaga armar

Publicerad 2017-02-06 23:28:58 i Pole Dance, Träning,

Mina armar behövs tränas och det är med basta! Var helt slut i armarna efter dagens poleträning. Vi gjorde massa skojjigt! Vi började med att lära och grunderna till att komma upp i en forearm headstand. Det ska jag träna på här hemma!!


Sen gjorde vi en desending passage 3, vilket innebär att man klättrar upp 1 hack för att sen komma loss med kroppen och twista den så rumpan hamnar framför stolpen och sen gör man en passage 3 neråt i en liten swirl. Här började jag märka hur svaga armar jag har haha. 

Sen fick vi göra lite spinny. Vi gjorde en snurr där man först satt i en vanlig sit sen böjde man fram kroppen och vek in benen så snurrade det fortare. Sen gjorde vi även en helt statisk snurr som krävde EXTREMT mycket av armarna haha. Man skulle helt enkelt hålla armarna brevid varandra i 90 grader och hålla i stolpen och snurra med i snurren med helt rak kropp. Jättemycket svårare än vad det set ut att va haha. 


En träningsfri helg

Publicerad 2017-02-06 06:23:52 i Träning,

Denna helgen har det inte blivit någon träning. Har haft sån fruktansvärd mensvärk att det har varken funnit ork eller lust för nån form av fysisk aktivitet. Lördagen innehöll ett 2 h extra långt jobbpass dessutom som tog alla krafter jag hade eftersom jag fick jobba med all mensvärk.. 


Men men ikväll blir det nya tag! Pole dance står på schemat och ännu bättre vore det om min stolpe kom idag för då kommer Stina hit och hjälper mig att sätta upp den + tränar lite. Så jag hoppas på att det blir dubbelpass i pole ikväll. 

Håller tummarna! 


Flexpass blev gympass

Publicerad 2017-02-01 20:56:35 i Gym, Träning,

Idag hade jag bokat in mig på ett Flexpass med Mamma och Helen. Hade köplats 4 när klockan va 15 så trodde verkligen jag skulle få en plats. När jag kom dit försökte jag få en av drop in-platserna. Men alla var tagna dom med. Så istället blev det en gympass med Pappa. Gjorde lite allt möjligt och lekte mest runt haha. Men men, träning är träning. Stretchade i ca 20 min efteråt. Passadepå att stretcha höfterna ordentligt och prova att gå ner i spagat lite. Jag kommer längre ner och jag roterar höfterna (såklart) men försöker att fokusera på att ha höfterna raka för att inte lära muskelminnet fel eller hur man nu ska säga haha. 




Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela