Min rygg stoppar mig.

Publicerad 2017-04-28 06:27:56 i Pole Dance, Träning, Yoga,

Har inte varit inne här och skrivit på jättelänge. Har kommit av mig totalt. Kan ha att göra med att jag knappt kam träna något för tillfället för att jag har ont i min rygg. 


Jag tränar fortf. pole på klasserna men annars händer det inte mycket. Borde kanske vila från dom också igentligen men kan inte hålla mig. 

I tisdags fick vi iallafall börja med med lite inside leghang. Men jag kunde ju knappt göra något pga ryggen. Så tråkigt. 

Men efter lektionen hände en lite rolig sak som piggade upp. Jag bestämde mig för att prova lite shorts och kanske köpa ett par. Provade Crisscross-shortsen och insåg va sköna dom va. Så istället för att köra på min grundplan med ett par röd-svarta competitionshorts så fick det bli ett par neongula/neonrosa crisscross. 

Igår kväll fick jag iallafall lite tid på yogamattan. Försökte att värma upp och röra ryggen så mycket som möjligt i hopp om att det hjälper. På samma sätt som det hjälpte senast jag hade ont i ryggen. Vi får se. 

Idag ska jag till en naprapat nu på morgonen så vi får se vad hon säger. 

Twerk twerk twerk

Publicerad 2017-04-07 23:44:06 i Träning,

Idag hade vi andra tillfället på twerkkursen, så sjukt kul men jobbigt haha.


Vi fortsatte med basic position och ökade takten lite och jag hittade faktiskt tekniken nästan hela tiden. Sen gjorde vi några nya som heter sumo, all fours och cigarettes.

Kännde bara efter 1 tillfälle och min och Elins hemmaträning vad mycket enklare det va att göra det nu. Jättekul! 

Summering av veckan hittils

Publicerad 2017-04-06 20:42:11 i Kondition, Pole Dance, Träning, Yoga,

Dålig på att göra inlägg här nu senaste veckan. 


I tisdags var det iallafall dags för pole-träning. Vi tränade på lite olika kombos som vi ska ha med i vår koreografi. + vi tränade på första delen i koreografin. Jätteroligt! 

Igår onsdag gjorde jag lite yoga hemma, men hade dåligt fokus så la av ganska fort. 

Idag mötte jag upp Bettan vid Gubbholmen och vi körde lite löpning och klängde lite i redskapen i utegymmet. Kul och skönt att få komma ut i friska luften! 

Kom även upp i tripod headstand TVÅ gånger helt utan passning. 

Dock trillade jag över den andra gången haha! 

Follow on Bloglovin Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela